APMS is een adviesbureau dat zich richt op project management support. Dankzij jarenlange ervaring in diverse technische en industriële branches, zijn deze branches APMS’s kwaliteit. APMS biedt kwaliteit en resultaat, met een nuchtere en heldere aanpak.

APMS’s werkwijze staat voor betrouwbaarheid. Uw project behandeld APMS met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Die betrouwbaarheid uit zich ook in duidelijke en eerlijke afspraken. Zeggen en doen zijn hetzelfde bij APMS. Met deze oprechte en eerlijke manier van werken komt APMS zo efficiënt mogelijk tot de juiste oplossing voor uw project.

Nic Alkema
Nic Alkema is eigenaar van APMS. Zijn jarenlange ervaring en zorgvuldig opgebouwde expertise zijn succesfactoren voor de juiste afwikkeling van (interim) projecten en contractmanagement. Nic staat voor betrouwbaarheid, analytisch vermogen, eerlijkheid, geduld en vastberadenheid.

Graag ontzorgt APMS uw organisatie op diverse vakgebieden. Dat doet APMS via een goede, efficiënte, kwalitatieve en betrouwbare werkwijze. Dat komt ook terug in het logo wat staat voor een team/project dat van onderuit (van binnenuit) gestuurd wordt door APMS, wat wordt gesymboliseerd door groene cirkels.

APMS; uw project, onze zorg, uw oplossing.

Algemene voorwaarden APMS

Nic Alkema CV